divendres, 23 d’agost del 2013

AMPLIACIÓ CASA DE FORMACIÓ GERMANES



Permeteu que ens adrecem a vosaltres  per demanar-vos un favor.
Els Germans Antoni Clavé, Josep Mestres i David Pérez hem participat aquest estiu en un projecte de PROIDE a Madagascar. El Germà Joan Sala, l’estiu passat ens hi va engrescar. La nostra cooperació ha estat amb les Germanes Guadalupanes de la Salle a Tamatave (Toamasina), com podeu consultar en les entrades antigues d’aquest blog.
La nostra experiència ha estat molt positiva, ja que hem pogut conèixer la tasca que realitzen les Germanes Guadalupanes de La Salle en tota l’illa. Actualment són una cinquantena i s’ocupen d’obres que van dirigides a la població més pobre. També tenen un noviciat a Antsirabé. Aquest any han professat tres novícies, i l’any vinent al noviciat hi haurà un grup nombrós ( al voltant d’unes quinze novícies).
El Germà Joan Sala ens va demanar un petit ajut, per tal de poder  millorar les instal·lacions del noviciat (bàsicament fer algunes dutxes, lavabos, i una sala de reunió)
 Les Germanes són una congregació religiosa petita, que treballa en un país pobre i que s’adreça als pobres. Els seus recursos són molt pocs, viuen amb menys d’1 euro al dia.
Durant aquest mes d’experiència a Madagascar el Germà Joan Sala i les Germanes han estat sempre al nostre costat. Hem pogut veure amb els nostres ulls i sentir amb el nostre cor, com l’obra de Sant Joan Baptista de La Salle és viva a Madagascar.
Calen uns 5000 euros, però com que sou molts els que heu mirat el blog, amb una mica d’aquí i una mica d’allà… Les obres han començat i s’han avançat 1000 euros. Aviat us direm com podeu col·laborar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada