dissabte, 10 d’agost del 2013

VISITA A ANTSIRABE


Avui hem anat a Ansirabé. És una ciutat a uns 150 km d’Antananarivo. Allà hi tenen el noviciat les germanes. També hem aprofitat per portar-los 200 kilos d’arròs. Aliment bàsic i necessari.

El problema que tenen és que tenen vocacions! Vés per on! La casa se’ls ha quedat petita. Les habicions, la cuina, el menjador i l’oratori ja ho tenen arreglat més o menys... més estretes... però el problema serà les dutxes i els sanitaris. Tenen una dutxa i dues tasses de vàter.

El curs vinent es preveu que seran 15, 2 formadores i 13 novícies. El Germà Joan tenia molt d’interès que veiéssim el problema. Els cal un ajut ràpid per poder fer obres i encara que sigui començar el curs amb el que tenen.

Hem viatjat amb una furgoneta de les Germanes, conduïda pel Germà Joan, també ens ha acompanyat la Germana Laurència. Hem invertit 6 hores ens anar i tornar. O sigui que el dia ha estat viatjar, visita, dinar i tornar. A la tornada se’ns ha afegit la Germana Directora del noviciat... o sigui que hem tornat 6 en un cotxe que a Europa seria de 5. Això sí... hem estat tot el viatge cantant... en francès, en català, en castellà, en malgash...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada