diumenge, 11 d’agost del 2013

FINS A CATALUNYA


Bé. En principi donem per acabada la crònica d’aquest blog des de Madagascar. No publicarem res més fins al 15 d’agost ja des de Catalunya. El motiu és que el crèdit de la targeta ORANGE que ens permet l’accés a la xarxa s’està exhaurint. Aquí internet és un luxe. Comprar l’USB i 7 hores 30 minunts de connexió han costat 70 euros.

Avui diumenge ha estat un dia molt joiós. Hem compartit la festa de la Primera Professió de 3 germanes. Com sempre la celebració cantada per tothom de manera vibrant, harmònica i festiva. Danses dins del temple i danses fora del temple.

Els dos dies que ens resten estarem a Antananarivo. Visitarem l’obra del Pare Pedro, un mossèn molt famós que ha transformat tota una part de la ciutat . També farem compres d’artesania per a la botiga de PROIDE i no gaires coses més. Dimarts a mitja tarda anirem a l’aeroport, ja que el nostre vol surt a les 1 h del dimecres. Tenim previst arribar al Prat a les 14 h del dimecres, hora catalana.

Podem resumir aquest mes a Madagascar dient que ens emportem més del que hem donat. Nosaltres tenim les presses, ells ho fan tot igual i sense estrés. Nosaltres tenim la tècnica, els mitjans... ells canten, joves, vells, homes i dones... sense vergonya i expressant el que senten... nosaltres tenim el poder econòmic, ells són un poble de fe... nosaltres tenim la crisi (encara n’hi ha?, aquí no se’n parla)... ells tenen pobresa, misèria i una esperança de vida de 60 anys.

Experiència recomenable!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada