diumenge, 4 d’agost del 2013

I EL 8è VA DESCANSAR

Bé, avui no hem fet res del projecte. Ens hem llevat tard (a 2/4 de 7) en comparació amb els dies de cada dia. Hem esmorzat i hem anat a missa. Com sempre les misses emocionants, cants vibrants amb veus harmòniques de tot el poble… i també llargues… a part avui batejaven 5 nens…

Per la tarda hem anat a veure un parc zoològic al mig en plena natura, a uns 15 km d’on som. Per això la referència a la creació.  El parc recollia unes 7 espècies de lemurs que hi ha a l’illa. Són uns animals molt curiosos, únics al món. Els hem vist tancats. Però semblaven ben cuidats…ah! Pels arbres n’hi havia de lliures també… Demà acabem una classe, però tenim feina extra (deures que ens ha posat el Joan). Canviar els vidres opacs per vidres translúcids. Esperem que ens en surtim, perquè … això d’arreglar portes i marcs no se’ns dóna massa bé.

De camí al parc ens hem adonat de dues coses: les infraestructures són pèssimes i la pobresa que hi ha en les zones rurals. Quan surts de la carretera principal la ruta es converteix en la pitjor pista forestal que us pogueu imaginar amb bassals enormes i sots. Arreu barraques i colles de gent empenyent carros amb molt de fato.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada